Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Salon

In 2004 is (inmiddels winkelmanager) Selina begonnen als zelfstandig nagelstyliste nadat ze haar diploma allround nagelstyliste behaalde. In 2005 is ze vervolgens verder gaan leren waarbij ze onder andere diploma's behaalde voor ontspanningsmassages, Japanse gezichtsmassages, en diverse schoonheidsdiploma's.

Eerst is Selina zelfstandig aan de slag gegaan en heeft daarbij veel ervaring opgedaan.Vervolgens heeft ze een korte periode een kleinschalige salon in de winkel gehad en daarmee onze diversiteit vergroot. Daardoor werd het beautyaspect completer en werden de klanten nu ook nog voorzien van mooie nagels.

Vervolgens heeft Selina tot 2013 een goedlopende salon aan huis gehad.

Mede door dit succes hebben wij besloten het wat groter aan te pakken, en de salon wederom naar de winkel te verhuizen. In februari 2014 hebben we daarom een salon geopend in onze winkel, waarbij op kleine schaal klanten konden worden behandeld. Dit keer niet alleen meer voor nagels, maar voor volledige hand- en voetverzorging, make-up advies en gezichts- en lichaamsverzorging.

Vanwege de vele klanten die we kregen hebben we ondertussen 6 schoonheidsspecialisten, pedicures en nagelstylisten in dienst genomen, die tevens een diploma gelcolor, gelnagels, gellak & acrylnagels op zak hebben. Ook hebben we een medisch pedicure met ruim 35 jaar ervaring.

Anno 2020 is onze winkel groots verbouwd. We hebben een prachtige nageltafel voor in de winkel. Een stukje verborgen, maar toch krijgt u de sfeer en ontspanning van de rest van de winkel mee.

Omdat de vraag zo groot was, hebben we besloten beide ruimtes achter volledig te restylen. Nu hebben we nog 2 nageltafels en 2 behandelstoelen achterin de salons. Waardoor u kunt genieten van een gezichtsbehandeling, een pedicure of misschien wel een grotere behandeling waar u gezicht, handen en voeten in dezelfde ruimte met volledige privacy kunt laten doen. 

Van onze behandelingen hebben wij onderstaande verdeling gemaakt. Maak rechts uw keuze in het menu voor de bijbehorende prijslijst.

Fun fact: Tag ons na elke behandeling op Facebook of Instagram en maak kans op een gratis behandeling! #biedesalamander

 De geldende prijslijsten zijn per 1 januari 2020.

Let op: wij werken uitsluitend op afspraak.

Meer informatie 

Onze Werknemers

Bezoek onze pagina Onze Werknemers voor meer informatie.